Be green
Be tree

Ontdek het project

Omgeving

Een unieke omgeving

Eaglestone en zijn architecten hebben voor dit project een samenspel van ruimtes in simpele en elegante verspringing bedacht.

tree is een innovatief project: drie kleine gebouwen van 59 appartementen een 1 eengezinswoning, ingericht met tuinen en terrassen gelegen in het midden van een afgesloten groene ruimte, bestemd voor zijn bewoners. Niet te vergeten: de 94 overdekte parkeerplaatsen en privatieve kelders.

De appartementen zijn weg getrokken tegenover de straat zodat de kopers kunnen genieten van de groene omgeving.

Proxy Delhaize St-Job

Proxy Delhaize St-Job

Marché de la place St-Job tous les lundis matin

Markt in Sint-jobsplein elke maandagochtend

La Promenade Verte

De groene wandeling

Centre sportif David lloyd

Sportcentrum David lloyd

Tree Map

Ontdek de omgeving

Locatie

In de groene hart van Ukkel

tree zal zich naast een Natura 2000-gebied bevinden en dicht bij de groene ruimten van de Kauwberg en van het park Fond’Roy. Dit complex, gelegen op de hoek van het omheind perceel van de Breemd-graslaan en van de Dolezlaan, biedt haar bewoners niet alleen de gelegenheid om een uniek en eerbiedig comfort te beleven in een niet te evenaren kader, maar ook de gemakkelijke toegang tot de groene wandeling, het buurpad en het openbaar vervoer.

Appartementen

Een keuze, een prioriteit

Van het gezinsappartement tot het unieke penthouse benadrukt elk interieur uw persoonlijkheid, uw smaak en uw wensen. Deze hedendaagse architectuur zal naar voor gebracht worden in lumineuze appartementen van 1, 2 of 3 kamers.

Ongeacht hun configuratie beschikken de appartementen over uitzonderlijk lichtinval dankzij talrijke schuifpuien. De grote terrassen en de binnentuinen bieden een uitzonderlijk zicht op de omgeving van het park.

1 Room

from 65 à 73,4m²

from265 000€

Download PDF

2 Rooms

from 78,4 à 125,9m²

from307 000€

Download PDF

3 Rooms

from 107,6 à 158,5m²

from389 000€

Download PDF

House

from 168,6m²

from575 000€

Download PDF
Afwerkingen

Elegante sfeer

De esthetiek van de lijnen, het eigentijdse design van de inrichtingen, de innoverende technologieën, de keuze van kwaliteitsvolle materialen en de hoogstaande afwerkingen dragen bij tot de verfijnde sfeer.

Be Green

Be Tree

Bij het ontwikkelen van tree heeft Eaglestone bijzondere aandacht besteed aan de duurzaamheid van de projecten door de nieuwe normen en innovaties na te leven op het gebied van energie- en bestaansmiddelen-besparing.

Technieken en materialen werden zorgvuldig geselecteerd om aan de criteria voor milieu-vriendelijkheid te voldoen, en om op die manier tot appartementen te komen die aanzienlijke energiebesparingen mogelijk maken.

Bijzondere aandacht wordt ook besteed aan de thermische isolatie, die een zeer efficiënte coëfficiënt "K" op de markt weergeeft.

Contact

Sorry, dit project is uitverkocht!

Er zijn nog parkeerplaatsen te koop of te huur.
Neem contact op met onze sales consultant Chloé Gathem: +32 486 74 78 53.

Aarzel niet om ook onze site
te raadplegen en ontdek ons nog beschikbare
woningaanbod.